TEAMSPELER

The Cadushy Company is in minder dan tien jaar uitgegroeid van start-up naar een groeiende groep van bedrijven op Bonaire en daarbuiten. Het hoofdkantoor van The Cadushy Company is gevestigd in Rincón. Het kloppend hart van de groep is The Cadushy Distillery, de enige distilleerderij van Bonaire. Het bezoekerscentrum, de Cadushy Experience, is uitgegroeid tot één van de populairste toeristische trekpleisters van Bonaire. De productlijnen “Island Liqueurs” en “Spirit of Bonaire” zijn niet meer weg te denken uit de lokale winkels, bars en restaurants.

In verband met de voortdurende groei zijn op zoek naar uitbreiding van ons team.

TEAMSPELER GEZOCHT!

Jij maakt onderdeel uit van het team dat de Cadushy Experience runt. Je neemt onze bezoekers met passie en enthousiasme mee in ons verhaal en laat ze kennismaken met onze producten. Jouw enthousiasme en gastvrijheid zorgen ervoor dat onze gasten de unieke Cadushy Experience beleven.

Je werkplek zal wisselen tussen ons bezoekerscentrum, de Cadushy Experience in Rincón en onze shop aan de Kaya Grandi in Kralendijk.

Jij bent enthousiast en klantgericht en je vindt het leuk om met mensen te werken. Je kan zelfstandig, maar ook in teamverband uitstekend functioneren. Daarnaast ben je communicatief sterk in het Engels, Nederlands en bij voorkeur Duits en Spaans. Je bent flexibel inzetbaar, je wilt én je kunt doordeweeks en in het weekend werken. Verder is affiniteit en interesse in onze branche uiteraard een pre.

Jij krijgt een dynamische functie voor langere tijd binnen een leuk en groeiend bedrijf; een informele werksfeer; mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; uitdagend werk en een superleuk team.

Gewenste startdatum      : per direct

Uren per week                 : 24 – 40 uur

Startsalaris indicatie        : $ 1.000 – $ 1.300 bruto per maand

(op basis van 40 uur en afhankelijk van opleiding en ervaring)

Locatie                            : Rincón en Kralendijk, Bonaire.

 

Geïnteresseerd? Dan nodigen we je van harte uit om direct te solliciteren! Stuur je motivatie en CV (voorzien van een recente pasfoto) naar jobs@cadushy.com en je ontvangt binnen enkele dagen een bevestigingsmail.

Ons doel is om je binnen een week na ontvangst van jouw sollicitatie te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

 

www.cadushy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *