Coördinator meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling

De directie Samenleving & Zorg (S&Z) stimuleert de ontwikkeling en verbetering van de leef- en woonomstandigheden van de burgers op Bonaire. In het kader van de aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling zoekt de directie Samenleving & Zorg samen met haar ketenpartners een Coördinator meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling. Bij het meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling kunnen professionals en burgers terecht voor advies en kan er melding gedaan kan worden van zaken huiselijk geweld en kindermishandeling. Het meldpunt stimuleert de interne en externe samenwerking en werkt vanuit een keten brede visie.
Belangrijke streefprincipes zijn het stimuleren van laagdrempeligheid, gezinsbetrokkenheid en veerkracht.

 

Wat ga je doen? 

Je ziet toe op efficiënte, effectieve en veilige werkprocessen voor de medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de triage, het in kaart brengen van de situatie, het opstellen van veiligheids- en herstelplannen en ontwikkelt kwaliteit. Je bent gericht op een sluitende aanpak binnen de keten en bent hierin een spin in het web. Je geeft informatie, advies en ondersteuning inzake huiselijk geweld en kindermishandeling. Hierbij stimuleer je cliëntparticipatie en gezinsbenadering. Je coördineert het proces van vraagverheldering en toeleiding naar passende hulpverlening. Je leidt de casuïstiek besprekingen van de HGKM-tafel en organiseert de periodieke evaluaties.

 

Waar moet je minimaal aan Voldoen? 

Naast ruime ervaring in een vergelijkbare functie beschik je over een HBO opleiding MWD, SPH of een vergelijkbare opleiding. Je beheerst de Nederlandse, Papiamentse en bij voorkeur Spaanse taal in woord en geschrift. Je bent een goede netwerker, integer, efficiënt, samenwerkings-, resultaatgericht, besluitvaardig en hebt oog voor kwaliteit.

 

Het salaris bedraagt minimaal $ 2.637,- (aanloopschaal 9) en  maximaal $ 3.925,- (functieschaal 10).

Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van één jaar.

 

GEINTERESSEERD?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inge Berben, programmamanager HGKM, tel 796-6949 of Ingrid Sealy, Afdelingshoofd MOA, tel. 717 2211

of kijk op www.bonairegov.com.

 

Je sollicitatie en C.V. kun je tot en met 1 december 2019 sturen aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij uw sollicitatie per email: solliciteren@bonairegov.com.

 

De selectiegesprekken worden gehouden op 11 december
Afdelingshoofd MOA, Mevr. I. Sealy

Beleidsadviseur P&O, Mevr. I. Garretsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *