30e Handelsmissie en Congres Duurzaam zaken doen in het Koninkrijk der Nederlanden

In navolging van eerdere succesvolle handelsmissies, organiseren InterExpo i.s.m. branchorganisaties op 11 en 12 december 2019, de 30e handelsmissie. Deze handelsmissie en congres zal geheel in het teken staan van de viering van 65 jaar Statuut Koninkrijk. Uiteraard neemt het Caribisch deel van het Koninkrijk hier ook aan deel.

Downtown Willemstad, Curacao, Netherlands Antilles

Deze editie

Als kick-off voor deze viering van 65 jaar Statuut Koninkrijk organiseren wij twee dagen lang een bijeenkomst in Den Haag. De handelsmissie bestaat uit een congres met diverse sprekers en een deel matchmaking; hier kunt u gericht kennis maken met een bedrijf of partij die voor u relevant is. Wij verwachten ondermeer: overheden van Curaçao, Sint Maarten en Aruba en de openbare lichamen Bonaire, Saba en Sint Eustatius. Natuurlijk zijn er ook veel ceo’s van diverse bedrijven van de eilanden aanwezig, evenals vertegenwoordigers van brancheorganisaties.

Programma

Op 11 december vindt het galadiner plaats, t.g.v. viering 65 jaar Statuut en 30e jubileum InterExpo.

Op vrijdag 13 december staat onder voorbehoud een debat gepland met de leden van de Vaste Kamercommissie Koninkrijksrelaties.

Voor meer informatie neem aub contact op met:

Dhr. Peter Oerlemans

Directeur InterExpo Caribbean N.V. Curacao

Tel.: + 5999 -6961455/1510

peter@interexpo.biz

www.interexpo.biz

You can also check out the Aruba Chamber website.