Cybercrime op Aruba, Bonaire en Curaçao

In samenwerking met de Kamer van Koophandel, ESET en Netpro spreek ik de komende dagen op Aruba, Bonaire en Curaçao. Voor Bonaire is er al een wachtlijst (de sessie is vol). Voor Aruba en Curaçao zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Lees nu verder hoe u zich daarvoor kunt aanmelden.

Ik ben ontzettend blij om samen met Dave Maasland op het podium te staan. Samen staan wij ‘in de fik’ voor internetveiligheid. Het is onze passie om landen veiliger te maken. En… aan het eind van mijn keynote heb ik een interactieve quiz waar u aan kunt deelnemen en een gesigneerd exemplaar van mijn boek RESET! kunt winnen. Doelgroep voor deze sessie is: Business Owners, Directors, Managers, IT Staff, Media en Government Officials.

Hoe kunt u zich aanmelden voor de sessies bij de Kamer van Koophandel?

 

ARUBA: Meld u aan door een mail te sturen aan businessinfo@arubachamber.com (toegang Afl. 35)

BONAIRE: VOL

CURAÇAO: Ga naar https://businesspointconference.com/ en meld u aan. (toegang Naf. 75).

Ik hoop u de komende periode weer te mogen ontmoeten. Heeft u nu interesse in een masterclass voor uw eigen organisatie, reageer dan nu op deze mail, wellicht heb ik nog plaats tussen 8 en 25 november!

Hartelijke groet en ayo!

Erik Jan Koedijk
WhatsApp sturen, KLIK HIER