Beleidsadviseur C Beleid & Projecten

 

De directie Samenleving & Zorg stimuleert de ontwikkeling en verbetering van de leef- en woonomstandigheden van de burgers op Bonaire. S&Z ondersteunt daarbij in het vergroten van de zelfredzaamheid en het dragen van de eigen verantwoordelijkheid voor het eigen leven. De directie adviseert het Bestuurscollege, ontwikkelt sociaal beleid en zorgt met organisaties in het veld voor de uitvoering van projecten en programma’s. Het team Beleid en Projecten ontwikkelt directie- en afdelingsoverstijgende projecten en trajecten. Binnen deze afdeling zoeken wij een collega.

 

Wat ga je doen?

Je leidt afdelingsoverstijgende projecten en programma’s. Je bent de trekker van projectteams voor eilandbrede thema’s als Integrale Wijkontwikkeling, Woningmarktbeleid en Integraal Jeugdbeleid.

Je bewaakt de voortgang, zorgt voor de planning, verzorgt de financiële en administratieve afronding van verschillende beleidsprojecten. Je formuleert hierbij beleidsscenario’s en stelt verbeternotities en rapportages op. Je evalueert het beleid en komt met verbetervoorstellen. Je werkt nieuwe beleidsthema’s en directiebrede integrale onderwerpen, bijv. huiselijke geweld en armoedebestrijding, uit in de vorm van werkagenda’s, beleidsnotities en plannen van aanpak. Hiertoe verzamel en analyseer je relevante gegevens vanuit maatschappelijke ontwikkelingen en (wetenschappelijk) onderzoek. Bij de implementatie van beleid coördineer en monitor je de daarbij behorende processen en je draagt kennis en informatie over. Voor verdere beleidsontwikkeling en bijstelling geef je vanuit projectresultaten input voor databeheer en informatie-management. Tevens ondersteun je de directie en het managementteam bij besluitvorming.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen?

Je hebt een academische Masteropleiding, bijv. bedrijfs- of bestuurskunde en ruime ervaring in een vergelijkbare functie. Je beheerst het Nederlands, Papiaments en Spaans in woord en geschrift. Je bent een goede netwerker, integer, efficiënt, samenwerkings- en resultaatgericht, besluitvaardig en hebt oog voor kwaliteit.

 

Het salaris bedraagt min. $3.457,- (aanloopschaal 11) en max. $ 5.054,- (functieschaal 12).

 

GEÏNTERESSEERD?

Voor meer informatie of een functiebeschrijving kun je contact opnemen met mw. Silvana Janga-Serfilia tel. 717 8839 of mw. Ina Garretsen tel. 717 5330, ext. 2121. Je sollicitatie en C.V. kun je tot en met 29 oktober 2019 richten aan het Bestuurscollege, t.a.v. Afd. P&O. Bij voorkeur ontvangen wij uw sollicitatie per email:  solliciteren@bonairegov.com.
Let op, het e-mailadres is gewijzigd.

 

De eerste selectiegesprekken zijn gepland in de tweede week van november. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Directeur Samenleving & Zorg, Mevr. S. Janga-Serfilia

Beleidsadviseur P&O, Mevr. I. Garretsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *