Uitnodiging Kick-Off KVK Academy en Business Incubator

Om de randvoorwaarden voor succesvol ondernemerschap op het eiland duurzaam te verbeteren en de economische ontwikkeling van de gemeenschap stimuleren start de Kamer van Koophandel Bonaire (KvK) met steun van het ministerie van Economisch Zaken dit najaar de ontwikkeling van de KvK Academy en het Business Incubatorproject. Wij nodigen u als ondernemer en/of stakeholder van harte uit om onder het genot van een hapje en drankje het startsein kracht bij te zetten op donderdag 10 oktober om 17.30 uur bij de KvK op de Kaya Amsterdam 23.

kvk

We weten allemaal dat ondernemen op Bonaire soms een ware uitdaging kan zijn. Uit onderzoek blijkt bovendien dat startups het op Bonaire over het algemeen nog moeilijker hebben. Ondernemerschap is van vitaal belang voor een samenleving. Succesvolle ondernemingen dragen bij aan groei, ontwikkeling, werkgelegenheid en zorgen dus voor een verhoogde levensstandaard en kwaliteit van leven.

Met een op de behoeften van de ondernemers afgestemd lesprogramma voor ondernemerschapsonderwijs wil de Kamer (startende) ondernemers handvaten bieden om succesvoller te worden en dit succes ook vast te houden. De samen met Mangazina di Rei op te zetten Business Incubator zal daarnaast voorzien in de behoefte aan praktijkgericht advies en een beschermde omgeving waarin Arts & Crafts ondernemers in Rincon van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen ondersteunen.

Bonaire Chamber of Commerce

Om te komen tot een op de behoefte van onze ondernemers afgestemd curriculum wil de Kamer graag uw hulp inroepen. Daarom zullen wij tot en met december 2019 stakeholders en (startende) ondernemers benaderen om vast te stellen waaruit deze behoefte nu precies uit bestaat en wat u vindt dat onze startende ondernemers nodig hebben. Meer weten? Uw mening geven? Dan is de Kick-off op 10 oktober om 17.30 uur helemaal voor u. We zullen u van harte welkom heten!

Registreer Knop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *