Medewerker ICT

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste vakbekwame

medewerker ICT (helpdesk)

1,00 fte

 

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

Wat ga je doen?

Als Helpdeskmedewerker ICT ben je voornamelijk bezig met puzzelen en het oplossen van problemen van gebruikers. Dit kan op verschillende manieren en volgens verschillende procedures, waarbij je ICT ondersteuning biedt via e-mail, telefonisch en op locatie. De gebruikers kunnen schoolmedewerkers zijn maar ook ouders en leerlingen. Je zorgt voor optimale support en je bent altijd op zoek naar mogelijkheden voor doorontwikkeling van het product en jouw dienstverlening. Je bewaakt, analyseert en handelt incidenten zelfstandig af volgens de afgesproken service. Als je hier niet zelf uit komt weet jij als servicedesk medewerker precies naar wie je het probleem moet doorverwijzen.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over minimaal een MBO diploma. Je bent enthousiast, flexibel en spontaan. Je hebt aantoonbare ervaring als helpdeskmedewerker en houdt van het vak en wilt altijd bijleren. Je bent een teamplayer, communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk), collegiaal, representatief en hebt een flinke dosis humor. Je weet goed met de wensen van de klant om te gaan en je toont tevens eigen initiatief, zodat de beste oplossing voor de klant wordt gevonden. Je hebt verstand van zaken en bent ook kritisch. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een gezellig team.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 06 met een min. van 1719 USD bruto en een max. van 2459 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 12 september 2019. Door op de beneden vermelde link te drukken  (of te kopiëren in uw internet adresbalk) wordt u doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren.

https://werkenbij.sgbonaire.info

Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Richard Weenink, Hoofd Huisvesting en facilitaire. Tel +599-715 7777 extensie toestel 704 of: Richard.weenink@sgbonaire.com

Let wel: de sollicitatiebrieven, CV’s en kopieën van diploma’s dient u bij de bovenstaande link https://werkenbij.sgbonaire.info  in te dienen (en niet aan de contactpersoon te richten).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *