Onderwijsinstructeur

Stichting Scholengemeenschap Bonaire is vanaf 1 november 2019 voor 5 maanden op zoek naar een

Onderwijsinstructeur

voor 1 fte

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire

Wat ga je doen?

Jouw belangrijkste taken zijn om ervoor te zorgen dat dyslectische leerlingen hun toetsen in een rustige omgeving goed kunnen maken.  Hiervoor hebben wij  een speciaal ingericht toets lokaal dat je bemenst en beheert. Tevens ben je in staat door jouw ervaring opleiding en competenties onze leerlingen te coachen en te motiveren, inspireren en stimuleren tot het leren leren. Je  speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je stelt je flexibel op en kan ook ingezet worden in het open leer centrum (waar leerlingen leren en werken en waar boeken uitgeleend en terug gebracht worden).

Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, creëert samen met jouw collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en helpt collegae om samen de teamdoelen te bereiken.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt bij voorkeur over een aantal jaren onderwijservaring als instructeur, coach of onderwijsassistent. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en je bent pedagogisch en didactisch sterk. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding, en je bent creatief naar het zoeken naar mogelijkheden om je begeleiding zo goed mogelijk te structureren. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel.  Je hebt passie voor onderwijs en leerlingen en straalt die passie uit.

Wat bieden wij?

Je werkt in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als instructeur word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de ervaring die je hebt en de functie en taken die je vervult schaal 9 met een max. van 3506 USD bruto en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering.

Dit betreft een aanstelling voor ongeveer 5 maanden in verband met zwangerschapsvervanging.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 12 september 2019.  Door op de beneden vermelde link te drukken (of te kopiëren in uw adresbalk) wordt u doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren.

https://werkenbij.sgbonaire.info

Heb je vragen, neem dan contact op met de Unit Directeur van Liseo Boneriano; mw. L. Hercules :

Tel +599 717 8120 extensie toestel 306 of: Lilianne.Hercules@sgbonaire.com

Let wel: de sollicitatiebrieven en CV’s dien je via de link in te leveren en niet te richten aan de unit directeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Leave a comment