FINANCIEEL MEDEWERKER C

 

 

De afdeling Financiën is belast met de ondersteuning van het bestuurscollege en het ambtelijk apparaat bij het ontwikkelen en uitvoeren van het financieel beleid en beheer.

 

De onderafdeling Financiële Administratie is verantwoordelijk voor het inrichten en uitvoeren van de financiële administratie. Tevens voert de onderafdeling werkzaamheden op het gebied van het inrichten en onderhoud van de administratieve organisatie. De formatie van de onderafdeling bestaat, inclusief het onderafdelingshoofd, uit 10 personen. De afdeling Financiën zoekt een integer, resultaatgericht en klantgericht

 

Financieel Medewerker C.

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het leveren van een constructieve bijdrage aan de begrotingsvoorbereiding en begrotingsuitvoering door het verzamelen van prognosegegevens voor diverse begrotingsartikelen en toetst deze aan de begroting en meerjarenramingen. Je stelt adviezen op voor de eigen afdeling en geeft advies aan het bestuurscollege. Je voert controle op de debiteuren- en crediteurenbestanden en de verplichtingenadministratie. Je stelt de jaarrekening op waaronder de balans en (delen) van het financiële jaarverslag. Je bent verantwoordelijk voor de verzorging van het diverse betalingsverkeer van het openbaar lichaam Bonaire. Tevens lever je maandelijks managementinformatie en je hebt de zorg van voor het applicatiebeheer van het geautomatiseerde systeem.

Waar moet je minimaal aan voldoen?

Je dient een afgeronde HBO opleiding te hebben richting bedrijfseconomie of bedrijfskunde. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je kunt in- en externe klanten in het Nederlands en Papiamentu te woord staan, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast kun je zelfstandig werken, heb je een analytisch denkvermogen en een flexibele instelling.

Het salaris bedraagt minimaal $ 3.218, = (aanloopschaal 8) en maximaal $ 3.925, = (functieschaal 10).

GEÏNTERESSEERD?

Voor nadere informatie of een uitgebreid functieprofiel kun je contact opnemen met leidinggevende dhr. Dudley Wedervoort tel. +599 717 5330 tst. 2600 of Beleidsadviseur Gerold van Elshuis tel. +599 717 5330 tst. 2124 of op www.bonairegov.com kijken.

Je sollicitatie en C.V. kun je vóór 8 juli 2019 richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij je sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com

 

Gesprekken vinden plaats in de week van 15 juli 2019

Afdelingshoofd FIN,        Dhr. D. Wedervoort

Beleidsadviseur P&O,    Dhr. G. van Elshuis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *