Medewerker Gegevens en Applicatiebeheerder ICT

De directie Bedrijfsvoering & Ondersteuning speelt een belangrijke rol bij het ondersteunen van de interne organisatie (bestuurscollege, directies en afdelingen) bij de uitvoering van hun taken. De directie faciliteert hen daarbij op gebied van financiële, personele, juridische,  communicatieve, post en archief, ICT of facilitaire aspecten. Binnen deze directie zijn 95 medewerkers werkzaam. De afdeling ICT is op zoek naar Medewerker Gegevens en Applicatiebeheer.

 

Wat ga je doen?

Je zorgt voor de continuïteit en (inhoudelijke) kwaliteit van informatiesystemen en applicatiewerkzaamheden en doet verbeteringsvoorstellen. Ook verzorg je het berichtenverkeer en mutatieberichtgeving van de applicaties. Je registreert de werking van de applicaties en draagt zorg voor het voorkomen/verhelpen van storingen in apparatuur en programmatuur. Je fungeert als bestandsbeheerder en houdt bestanden en toegangen actueel. Je draagt zorg voor een correct gebruik van applicaties en procedures onder andere door middel van instructie en begeleiding en treedt als aanspreekpunt, op het gebied van bestandsbeheer aspecten, op voor (vragen van) medewerkers binnen de directies

 

Waar moet je minimaal aan voldoen?

Je bent in het bezit van minimaal een diploma op MBO 3 of 4 niveau, aangevuld met de vakopleiding informatica. Je verder over algemene vaktechnische en praktische kennis van de werking en mogelijkheden van de in beheer zijnde informatiesystemen en de hierbij behorende administratieve (en gebruiks-) voorschriften en kennis van de mogelijkheden van het interne besturingssystemen.

Je bent betrouwbaar, klant- en samenwerkingsgericht, discreet, efficiënt, gestructureerd en een vakman met

Verantwoordelijkheidsgevoel.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Naast een salaris van minimaal $1.852,-
(aanloopschaal 6) en maximaal $ 2.920,- (functieschaal 7) bieden wij gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

GEÏNTERESSEERD?

Voor nadere informatie of een uitgebreid functieprofiel kan je contact opnemen met mevrouw Marylke Prent-van de Wetering  toestelnr. 2812 of P&O-er Patricia Gerritzen-Veen toestelnr. 2122 of op www.bonairegov.com kijken.

 

Je sollicitatie en C.V. kun je vóór 8 juli 2019 richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij uw Sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *