Vergunningverlener

Over de directie Ruimte en Ontwikkeling

De directie Ruimte en Ontwikkeling (R&O) is belast met het ontwikkelen en uitvoeren van het beleid op het gebied van de openbare ruimte en de economische ontwikkeling van Bonaire.

Graag komen we in contact met kandidaten die met ons de ruimtelijke en economische ontwikkeling van Bonaire willen vormgeven en zich herkennen in de volgende kernwaarden van de directie:

Betrouwbaar, integer, omgevingssensitief, service-, samenwerkings-, oplossings- en resultaatgericht. Daarnaast ben je bereidt om de mouwen op te stropen en je schouder onder deze uitdagingen te zetten.

Vergunningverlener

Vanuit je bouwkundige specialisme zal je generalistisch worden ingezet binnen het team vergunningverlening. Je toetst vergunningaanvragen op basis van relevante wet- & regelgeving en voorschriften. Je beoordeelt de gevolgen en de toepas-baarheid daarvan op de leefomgeving en de constructie. Je geeft voorlichting aan burgers en bedrijven over procedures rond vergunningsaanvragen en je adviseert het bestuurscollege over vergunningsaanvragen. Je overlegt organisatiebreed met je collega’s en leidinggevende(n) over de toe- en of aanpassing van wet- en regelgeving en adviseert het bestuurscollege daarover.

Functievereisten

Hoewel wij streven naar een generalistische aanpak, gaat voor nu onze voorkeur uit naar iemand met een MBO diploma Bouwkunde niveau 3-4. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op een van de bovenstaande terreinen en tevens ruime kennis van relevante wet- en regelgeving. Je hebt daarnaast kennis van de kaders betreffende de bezwarenprocedures. Je beheerst naast het Nederlands, bij voorkeur ook het Papiaments in woord en geschrift. Je bent vaardig in het schrijven van rapportages en het controleren van bestekken/tekeningen. Daarnaast ben je vooral analytisch, betrouwbaar, integer, discreet, klant-, service en samenwerkings-gericht (teamspeler) en gestructureerd.

Het salaris bedraagt minimaal $2.065,- (aanloopschaal 7) en  maximaal $ 3.218,- (functieschaal 8).

Hoe te solliciteren?

Uw sollicitatiebrief kunt u vóór 1 juli 2019 richten aan het Bestuurscollege van het Openbaar Lichaam Bonaire, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk. Uw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per mail via personeelszaken@bonairegov.com.

Van alle hierboven genoemde vacatures kan je een uitgebreide functieomschrijving vinden op onze website www.bonairegov.com.

De selectiegesprekken voor deze vacatures vinden plaats in de week van 8 juli en eventuele 2e gesprekken in de week van 15 juli 2019.

Nadere informatie bij de Afdeling P&O:   |  +599 7175330 toestel 2124 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *