Medewerker Uitvoering

Over de directie Ruimte en Ontwikkeling

 

De directie Ruimte en Ontwikkeling (R&O) is belast met het ontwikkelen en uitvoeren van het beleid op het gebied van de openbare ruimte en de economische ontwikkeling van Bonaire.

Graag komen we in contact met kandidaten die met ons de ruimtelijke en economische ontwikkeling van Bonaire willen vormgeven en zich herkennen in de volgende kernwaarden van de directie:

Betrouwbaar, integer, omgevingssensitief, service-, samenwerkings-, oplossings- en resultaatgericht. Daarnaast ben je bereidt om de mouwen op te stropen en je schouder onder deze uitdagingen te zetten.

 

Medewerker Uitvoering

 

De afdeling Beheer Openbare Ruimte maakt onderdeel uit van de directie Ruimte & Ontwikkeling. De afdeling is verantwoordelijk voor het uitvoeren projecten en het onderhoud van de buitenruimte. Daarnaast worden de medewerkers ingezet voor het onderhoud en herstel van gebouwen van het OLB.

Als medewerker Uitvoering zal je worden ingezet bij het uitvoeren van alle bovengenoemde taken van de afdeling. Je verricht in opdracht van de dienstleiding reparaties en herstelwerkzaamheden aan en overheidsgebouwen. Dit kan inhouden het verrichten van timmer-, loodgieters, schilders- en elektrawerkzaamheden. Je draagt met je collega’s zorg voor het klein onderhoud van de buitenruimte, zoals de groenvoorziening en herstel van wegen.

 

Functievereisten

Je bent minimaal in het bezit van een relevante technische (V) MBO-opleiding, bouw, elektra en of groenvoorziening. Bij voorkeur beschik je ook over relevante werkervaring. Voor ons is belangrijk dat je een vakman en gedreven bent betrouwbaar, efficiënt, creatief, klant-, oplossings- resultaat- en samenwerkingsgericht.

Het salaris bedraagt minimaal $1.200,- (aanloopschaal 3) en  maximaal $ 1.937,- (functieschaal 4).

Hoe te solliciteren?

Uw sollicitatiebrief kunt u vóór 1 juli 2019 richten aan het Bestuurscollege van het Openbaar Lichaam Bonaire, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk. Uw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per mail via personeelszaken@bonairegov.com.

Van alle hierboven genoemde vacatures kan je een uitgebreide functieomschrijving vinden op onze website www.bonairegov.com.

De selectiegesprekken voor deze vacatures vinden plaats in de week van 8 juli en eventuele 2e gesprekken in de week van 15 juli 2019.

Nadere informatie bij de Afdeling P&O:   |  +599 7175330 toestel 2124 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *