Communicatieadviseur

De afdeling communicatie is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van het openbaar lichaam Bonaire (OLB). Door middel van o.a. verschillende communicatiecampagnes informeert zij de bevolking over de beleidsplannen van het bestuur en de verschillende directies. Zij ondersteunt het OLB op alle vlakken van communicatie. De afdeling voert daarnaast het protocolbeleid van het OLB uit.

 

Wat ga je doen?

Als communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor het adviseren van jouw opdrachtgevers binnen het OLB op communicatiegebied. Hierbij stel je communicatieplannen en –beleid op. Daarnaast ontwikkel je communicatiecampagnes en –projecten. Deze voer je ook uit. Je adviseert de directies en het bestuurscollege over de inzet van de juiste communicatiemiddelen en ondersteunt hen bij het realiseren daarvan.  Je kunt stukken en persberichten in heldere taal voor een zo breed mogelijk publiek schrijven. Je onderhoudt goede contacten met de media en externe partners. Je leidt projecten vanuit je specialisatie en neemt deel aan multidisciplinaire trajecten en verzorgt de communicatie daarvoor.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen?

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt een pro-actieve werkhouding. Je hebt een HBO diploma (marketing en/of communicatie is een pré). Je beheerst het Papiaments en het Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Je hebt affiniteit met de Bonairiaanse samenleving. Je werkt secuur, hebt oog voor detail, werkt planmatig en bent een echte netwerker. Je hebt ervaring met het werken binnen een politieke omgeving. Je bent vooral een vakmens met verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Het salaris bedraagt minimaal $3.019,- (aanloopschaal 10) en maximaal $4.456,- (functieschaal 11).

 

GEÏNTERESSEERD?

Stuur je sollicitatie vergezeld van een CV uiterlijk 30 juni 2019 aan het Bestuurscollege van openbaar lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire.

 

Bij voorkeur ontvangen wij je sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com.

Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Lourdes Nicolaas (afdelingshoofd communicatie a.i.) of Gerold van Elshuis (personeelsadviseur). Zij zijn respectievelijk bereikbaar via 717 5330 tst. 2656 en tst. 2124.

 

Afdelingshoofd communicatie Mw. L. Nicolaas

 

Beleidsadviseur P&O, Dhr. G. van Elshuis

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *