Beleidsadviseur Preventie en Promotie

De afdeling Publieke Gezondheid is verantwoordelijk voor de bewaking, bescherming en bevordering van de volksgezondheid. De afdeling verzamelt gezondheids-informatie, ontwikkelt gezondheidsbeleid en preventieprogramma’s. Zij voert deze uit in samenwerking met partners. De afdeling Publieke Gezondheid is op zoek naar nieuwe collega’s.

Wat ga je doen?

Je draagt bij aan het stimuleren van een gezonde leefstijl van onze inwoners. Het signaleren van trends behoort tot je takenpakket. Je verzamelt, inventariseert, interpreteert en bewerkt informatie en gegevens zoals data, literatuur, rapporten en verslagen voor de beleidsvoorbereiding. Je coördineert de werkzaamheden en bewaakt de voortgang, financiën en kwaliteit van projecten. Je ontwikkelt preventie- en voorlichtingsprogramma’s met bijbehorend voorlichtingsmateriaal op diverse thema’s, onder andere op het gebied van overgewicht en obesitas, drugs- en alcohol, seksuele gezondheid en preventieve tandheelkundige zorg in samenwerking met partners in het veld. Je ontwikkelt informatie-sessies voor verschillende doelgroepen: onderwijzers, ouders, leerlingen en professionals. Ook ontwikkel je voorlichtingsmateriaal voor collectieve campagnes.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen?

Je beschikt over een relevante HBO-opleiding, op het gebied van gezondheid, agogiek en/of pedagogiek bijv. HBO-V, MWD, SPH en hebt minimaal 3 jaar werkervaring en kennis over 1 van de genoemde gezondheidsthema’s.  Je hebt ervaring in projectmatig werken en met het werken met verschillende doelgroepen, waaronder professionals, ouders, docenten en jongeren. Je hebt inzicht in de sociale kaart van Bonaire en hebt een rijbewijs B. Je bent bovenal communicatief sterk, een goede netwerker, resultaatgericht, efficiënt, samenwerkingsgericht, flexibel en staat stevig in je schoenen. Je houdt de actuele ontwikkelingen op het vakgebied bij. Je beheerst zowel mondeling als schriftelijk het Nederlands en Papiaments. Het kennen van de Bonairiaanse cultuur is een absolute vereiste! Bonairiaanse kandidaten en kandidaten uit de regio die zich in het bovenstaande profiel herkennen worden met nadruk gevraagd te solliciteren.

 

Het salaris bedraagt min. $ 2.637,- aanloopschaal 9 en max $ 3.925,- functieschaal 10.

 

GEINTERESSEERD?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met mw. Alcira Janga-Jansen tel. 7172211 of kijk op www.bonairegov.com. Je sollicitatie en C.V. kun je tot en met 21 juni 2019 richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk. Bij voorkeur ontvangen wij je sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com.

Hoofd Publieke Gezondheid, Mw. A. Janga-Jansen

Beleidsadviseur P&O,Mw. I. Garretsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *