Bonaire) Oproep betaaltermijn KvK bijdrage 2019

 

Oproep betaaltermijn KvK bijdrage 2019

De Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire (KvK) wil u herinneren dat u nog een openstaand bedrag heeft dat al geruime tijd is verlopen. Wij hebben één laatste termijn opengesteld en dat is 10 juni 2019. Na deze datum zullen alle openstaande bedragen aan een incasso bureau/deurwaarder uit handen gegeven. Voor vragen over uw factuur gelieve contact op te nemen onze administratie via administratie@kvkbonaire.com.

Voor overige informatie bezoek onze website: www.bonairechamber.com

 

Payment Call Chamber of Commerce Contribution 2019.

The Chamber of Commerce and industry Bonaire (KvK) wants to remind you that your balance is due for quite some time. We have one last term opened up to cancel the amount due and that is June 10, 2019. All amounts still due after the date mentioned above will be send to a collection agency/ bailiff.
For questions about your invoice please contact our administration via administratie@kvkbonaire.com.

For other information visit our website: www.bonairechamber.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *