Docent Papiamentu VMBO

 SGB is voor het schooljaar 2019/2020 op zoek naar eenenthousiaste vakbekwame

Docent Papiamentu voor het VMBO (1,00 fte)

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving. 

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire. 

Wat ga je doen? 

Je verzorgt interessante en uitdagende lessen Papiamentu. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen. 

Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, creëert samen met jouw collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collegae om samen de teamdoelen te bereiken. 

Wat vragen wij van je? 

Je beschikt over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid Papiamentu. 

Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als 2de graads docent Papiamentu met ervaring in het geven van lessen aan de examenklassen. 

Wat bieden wij? 

Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een max. van 3927 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren. 2 

Is jouw interesse gewekt? 

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 17 mei 2019. Door op de beneden vermelde link te drukken (of te kopiëren in uw internet adresbalk) wordt u doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren. 

https://werkenbij.sgbonaire.infoHeb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Lyanne Boekhoudt, Unit directeur VMBO. Tel +599-7178120 extensie toestel 167 of: lyanne.boekhoudt@sgbonaire.com. 

Let wel: de sollicitatiebrieven, CV’s en kopieën van diploma’s dient u bij de bovenstaande link https://werkenbij.sgbonaire.info in te dienen (en niet aan de unit-directeur te richten). 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *