Bartender

Vacature Bartender – Per direct
Beachrestaurant Brass Boer
Fulltime functie

 

Functie-inhoud

Als Bartender ben je hét gezicht van de beachbar Brass Boer. Je zult het team aansturen en versterken. Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende taken omtrent de beach bar, zoals beheer en aanvulling van de voorraden, kassabeheer en je stuurt het bar-team aan. Je geeft uitleg over de geschonken dranken en geserveerde cocktails en draagt zorg voor een continue kwaliteit in kennis én uitserveren binnen je team. Tevens bewaak je de budgetten en ben je verantwoordelijk voor de service – en kwaliteitshandhaving op het niveau dat wij nastreven. Hiermee draag je bij aan een hoge gasttevredenheid en een optimaal financieel resultaat. Je legt verantwoordelijkheid af aan de operationeel manager.

Profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over MBO werk- en denkniveau en aantoonbare leidinggevende vaardigheden. Je spreekt vloeiend Engels en je hebt de kunst van cocktails maken onder de knie. Je hebt een flexibele instelling, ook in je werktijden. Je bent gastvrij, representatief en een harde werker. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing.

Wij bieden

Wij bieden een fulltime functie volgens de Horeca-cao in een inspirerende omgeving. Mail je CV en motivatie naar Feike Postma via e-mailadres fpostma@brassboer.com. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *