Beleidsadviseur (B) Grondzaken / Planoloog

De directie Ruimte en Ontwikkeling (R&O) is belast met het ontwikkelen en uitvoeren van het beleid op het gebied van de openbare ruimte en de economische ontwikkeling van Bonaire.

Graag komen we in contact met kandidaten die met ons de ruimtelijke en economische ontwikkeling van Bonaire willen vormgeven en zich herkennen in de volgende kernwaarden van de directie: betrouwbaar, omgevingssensitief, samenwerkings-, service-, oplossings- en resultaatgericht. Daarnaast ben je bereidt om de mouwen op te stropen en je schouder onder deze uitdagingen te zetten.

De afdeling Realisatie is belast met het verwerken, toetsen en verlenen van vergunningen op het gebied van bouw, hinder, milieu, economie (vestigings-, drank en horeca), het uitzetten, inmeten van overheidsgronden ten behoeve van burgers en ondernemingen.

Wat ga je doen?

Je berekent de grondwaarde van ruimtelijke plannen. Je stelt vast of investeringen in grond rendabel zijn door de grondwaarde van reeds uitgevoerde plannen te vergelijken met de huidige waarde van de grond. Je adviseert de afdeling Beleid & Projecten op het gebied van Planologie bij het voeren en ontwikkelen van grondbeleid. Je toetst nieuwe investeringsplannen en oef aanvragen aan het bestaand beleid en signaleert knelpunten daarin aan het bestuurscollege. Je leidt en of neemt deel aan project- en overleggroepen aangaande grondexploitatie en ontwikkeling.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen?

Je hebt een relevante HBO diploma (bijvoorbeeld Vastgoed & Financiën of Geodesie). Je hebt brede ervaring van het beleidsterrein van wet- en regelgeving, grondexploitatie en het bepalen van uitgifteprijzen en risicoanalyses grondexploitatie. Kennis van aan- en verkoopprocedures, taxaties en de financiële coördinatie. Naast de genoemde kern- competenties ben je efficiënt, discreet, creatief en  beschik je over analytisch vermogen.

Het salaris is vooralsnog vastgesteld op minimaal (aanloopschaal 10) $3.019,- maximaal (functie- schaal 11) $ 4.456,-.

GEÏNTERESSEERD?

Je sollicitatie en C.V. kun je vóór 15 maart 2019 richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij uw sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com

Als je je herkent in deze uitdagende functie, nadere informatie of een uitgebreid functieprofiel wenst, dan kan je contact opnemen via 7175330 met de directeur dhr. Etienne van der Horst (tst. 5001) of P&O-adviseur Gerold van Elshuis (tst. 2124).

Leave a comment