Profiel Herman Ojers

IMG_1125

Missie:
Gasten aan boord van de Good Return een onvergetelijke (vakantie)herinnering aanbieden door naast een middel van transport naar Klein Bonaire te zijn ook informatie te geven over het eiland en over de mooie onderwaterwereld en laten zien dat informatie, educatie en plezier hand in hand gaan.

Geschiedenis:
Kapitein en eigenaar Herman Ojers, een geboren Amsterdammer, heeft altijd een grote passie gehad voor het water. Aan het terras van zijn woonark in Amsterdam lag zijn grootste liefde; zijn sloep. Na het werk was hij altijd in zijn sloep te vinden zowel in de zomer als in de winter. Al varend over het IJ was hij volledig in zijn element. Tijdens zijn bezoek aan zijn vrienden die naar Bonaire waren geëmigreerd, werd de Amsterdammer op slag verliefd op het eiland. Het prachtige water en de rust die Bonaire uitstraalde, raakten hem diep. Herman aarzelde dan ook geen moment toen een vriendin hem wees op de Good Return Watertaxi die te koop stond. Zo kon hij zijn wens om naar Bonaire te komen en zijn grootste passie, het water, combineren. Samen met zijn vriendin Monique ging hij het avontuur aan als kapitein en zelfstandig ondernemer op de wateren van Bonaire. Ze genieten nog iedere dag van hun nieuwe bestaan.

Toekomst:
Herman en Monique brengen zes dagen per week gasten naar Klein Bonaire en weer terug. Op deze tochten leggen zij de bezoekers uit waar zij de mooiste snorkelervaring op kunnen doen. Daarnaast blijven ze zelf ook bijleren over de mooie en kwetsbare onderwaterwereld en delen zij deze nieuw opgedane kennis met hun passagiers. Naast dit watertaxiën faciliteren Herman en Monique tevens feestjes aan boord van de Good Return. Dit deel van de onderneming zal in de toekomst dan ook nog meer aandacht krijgen.

 

 

 

 

 

 

Naam       Herman Ojers
Bedrijf     Good Return Watertaxi and Partyboat
Functie    Eigenaar/Kapitein
Geboren  Nederland 1961
Doel          Genieten van het leven en dit delen met anderen en leren en blijven ontwikkelen.
Passie      Water, boten, creatief bezig zijn door het maken van meubels
Boeken    Computertijdschriften
Film          Actiefilms en series zoals Blacklist, Person of Interest maar ook The Big Bang Theory
Muziek    RMB, Bachata

Leave a comment