Profiel Diana Clementina

DA122056-1F58-49B7-B3BC-81ABF1BF342FMissie:
Zorg dragen voor huis en gezin door stabiliteit en zekerheid te bieden en een voorbeeld gezin voor de kinderen en anderen te zijn.

Geschiedenis:
De Colombiaanse Diana Clementina werd op 1 maart 1985 in Colombia geboren. Toen haar moeder in 1995 naar Bonaire emigreerde, wilde zij aanvankelijk liever samen met haar broer bij haar vader in Colombia blijven. Toen zij en haar broer twee jaar later in 1997 toch naar Bonaire afreisde, hield ze het na een jaar op het eiland voor gezien. Tijdens de grote vakantie in Colombia besloot ze niet terug te gaan naar Bonaire en haar vooropleiding in Colombia af te maken.Drie jaar later (2001) keerde ze definitief terug naar Bonaire om hier verder te studeren en rondde op Bonaire haar MBO-opleiding Basisadministratie af. Gedurende haar opleiding leerde ze haar huidige man kennen. Ze trouwden in 2005 en konden in 2006 hun eerste kind, een dochter, verwelkomen. Werkzaam als administratief medewerker bij haar voormalig stage bedrijf Autocity bleef de inmiddels kersverse moeder zichzelf ontwikkelen en doorleren door allerlei cursussen en trainingen te volgen op het gebied van Human Resource Management en Arbeidsrecht BES. Diana wilde echter verder groeien dus ruilde ze na vier jaar haar baan bij Autocity in voor een betrekking bij PWC. Toen ze hoorde dat ze bij Best Brands iemand zochten die de administratie kon runnen, greep ze die kans om door te groeien met beide handen aan en werd hoofd administratie.

Toekomst:
Voor de toekomst heeft Diana Clementina voor zichzelf niet echt grote wensen. Ze wil in ieder geval op Bonaire blijven. Ook omdat ze hier op relatief jonge leeftijd al vrijwel alles heeft bereikt wat ze wilde: een goede baan, een huis, een man, twee kinderen (haar zoon werd in 2011 geboren). Haar gezin en familie komen op de eerste plaats. Zij zijn tevens haar drijfveer om door te blijven groeien.
Het mag hen aan niets ontbreken. Ze wil dat ze krijgen wat zij nooit had.
En dat gaat niet alleen om materiële zaken als speelgoed of dure kleren. Ze wil dat ze de wereld zien en andere culturen leren kennen. Het allerbelangrijkst is volgens haar om zoveel mogelijk tijd met het gezin door te brengen.

Naam      Diana Clementina
Bedrijf    Best Brands Bonaire
Functie   Hoofd administratie
Geboren Colombia 1985
Doel         Vooruitgang; blijven groeien, blijven leren en ontwikkelen
Passie      Gezin, familie, body building, fitness en reizen     
Boeken   Biografieën
Film         Minions
Muziek   RMB, Bachata

Foto: Diana

Leave a comment