JOB oftewel Jouw Onderneming op Bonaire

image002Beste lezer,

In uw handen heeft u het bedrijfsblad van Bonaire genaamd JOB oftewel Jouw Onderneming op Bonaire. Het blad richt zich op de zakelijke markt en het bedrijfsleven. Het doel van het blad is om ondernemers op Bonaire te laten zien hoe de verschillende bedrijven op ons eiland te werk gaan. Het blad biedt de zakelijke sector een podium, belicht de persoon of personen achter de schermen, geeft informatie over de bedrijfsvoering én de toekomstvisie die zij hebben.  Alle soorten bedrijven zullen gaande weg aan bod komen. We zullen de grote, de kleine, oude en nieuwe bedrijven aan het woord laten. JOB verschaft informatie en kennis over bedrijven, cursussen en trainingen, de nieuwste ontwikkelingen op de markt en de do’s and don’ts in business.
Daarnaast zullen er interessante interviews, tips, column’s en andere business gerelateerde zaken de revue passeren. In de volgende editie zullen we tevens ruimte maken voor de reacties van onze lezers. We wensen jullie veel lees genoegen!

Met vriendelijke groet,

Marnix Stoorvogel

Deze editie wordt opgedragen aan Wim Stoorvogel 

14-11-14 overleden op Bonaire.

Leave a comment